Hieroja Tmi Jari Lampinen Fysioterapeutti Tmi Vilma Lampinen

Varaa aika
Kuntosalikuvake

Kuusaan Kunto-Mekassa työskentelee koulutettu hieroja Jari Lampinen sekä fysioterapeutti Vilma Lampinen. Ajanvaraus nettivarauksella tai puhelimitse (soitto, tekstiviesti, watsapp).

Tmi Jari Lampinen p. 050 5680404

Tmi Vilma Lampinen p. 040 4160223

Nettiajanvaraus

Kuusaan Kunto-Mekka Oy:ssä sinua palvelee hieroja Tmi Jari Lampinen sekä fysioterapeutti Tmi Vilma Lampinen.  Hierontaan ja fysioterapiaan sisältyy aina asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet kartoittava alkukartoitus. Jokainen palvelu räätälöidään henkilökohtaisesti kullekin asiakkaalle. Asiakaslähtöisellä hoidolla saavutetaan optimaalinen hoitokokemus.

Tutustu asiakkaidemme arvosteluihin

Ammattitaitoinen hierojamme Jari Lampinen ja fysioterapeutti Vilma Lampinen ovat palvelleet jo lukuisia tyytyväisiä asiakkaita. Tutustu alla joihinkin asiakkaiden jättämiin arvosteluihin!

Erittäin tyytyväinen Vilman käsittelyyn! Ei ollut mitään paijailua, vaan kunnolla paikat auki. 😍

Annika P. - 27/06/2021

Vilman käsittelyssä jumit aukeaa. Erittäin ammattitaitoinen, sympaattinen ja iloinen. Suosittelen!

Anu A. - 26/05/2021

Monella hierojalla käyneenä Vilma ehdottomasti paras. Lähtee jumit. Ihana persoona ja loistava asiakaspalvelija.

Henna T. - 08/01/2021

Suosittelen kaikille! Huippu osaamista!

Matilda N. - 12/08/2020

Hieronta vaikuttaa hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti

Kärsitkö toistuvista päänsäryistä, kireistä lihaksista ja kiputiloista tai urheiluvammoista? Kaipaisiko kehosi kokonaisvaltaista rentoutusta? Anna asiantuntevan hierojan auttaa. Hieronnalla on tärkeä rooli lihasten sekä kehon kokonaisvaltaisen palautumisen tehostamisessa.

 

Ammattitaidolla toteutettu hieronta myös rentouttaa, vähentää stressiä ja ennaltaehkäisee erilaisia liikuntaelimistön vaivoja ja vammoja. Hieronnalla pystytään hoitamaan ja helpottamaan tehokkaasti erilaisia lihaksistossa olevia kiputiloja sekä lihasjännityksiä. Hieronnan positiivisiin vaikutuksiin kuuluvat myös verenkierron, aineenvaihdunnan sekä kuona-aineiden poistumisen tehostuminen.

Tutustu myös kuntosaliimme

Varaa aika ottamalla yhteyttä

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää palveluistamme tai haluaisit mielipiteen tilanteeseesi parhaiten sopivan ajan valitsemisesta, ethän epäröi kysyä!

Kaikki yhteystietomme